OVER ONS

Wie/wat is DRVD Technics?

ONZE MISSIE/VISIE

DRVD Technics BVBA is opgericht in 2016 als gevolg van een samenwerking tussen Jan De Ridder (MPS Tech) en Nick Van Damme (NVD Electrics). Beide dragen we bepaalde waarden zoals klantgerichtheid en een perfecte afwerking hoog in het vaandel. Door onze sterke maar verschillende technische achtergrond en ervaring samen te voegen kunnen wij creatieve en kwaliteitsvolle oplossingen bieden naar onze klanten.

Onze ervaring leert ons dat de goede opvolging en afwerking van projecten garant staan voor tevreden klanten en langdurige samenwerkingen. Een correct verloop en kwaliteitsvolle afwerking is de beste reclame!

Wij helpen u graag verder zowel residentieel als industrieel. Neem gerust een kijkje bij onze referenties!

DIENSTEN

Verlichting
90%
Elektriciteit
90%
Domotica
95%
Airco & Ventilatie
75%
Multimedia
65%
  • Expert in domotica en ventilatie

    Mijn naam is Nick Van Damme. Ik ben mijn carriere in 2004 begonnen als technieker voor zwembadinstallaties  en heb deze enkele jaren later …

    Zaakvoerder
  • Jan De Ridder

    Meer dan 20 jaar ben ik gepassioneerd door techniek. Ik studeerde Elektriciteit- Elektronica in het VTI van Aalst, Bachelor Elektriciteit- Elektronica in Kaho …

    Mijn hobby is mijn beroep geworden.

Klanten aan het woord

Onze klanten vormen onze reclame en de zekerheid om in de toekomst ons werk met plezier te kunnen verder zetten. Zij geven graag hieronder hun mening over ons.

Over ons | DRVD